Examens bij Schaakvereniging Vredeburg - mei 2009

Zaterdag 30 mei hield schaakvereniging Vredeburg haar jaarlijkse examen voor de jeugdopleidingen. Elk jaar mag Vredeburg zich verheugen op een groot aantal jeugdspelers dat enthousiast de lessen volgt voor het stap-1, stap-2, stap-3 en stap-4 examen.

Dankzij de inzet van de toegewijde instructeurs D. de Vries, B. Hollander, R. Termes, D. Aafjes, en J. Admiraal ontvingen 19 leerlingen de beginselen, de tactieken en later de strategische vaardigheden van het mooie schaakspel. De resultaten van deze wekelijkse lessen waren om trots op te zijn met een zeer hoog slagingspercentage van maar liefst 95%. Hieronder de trotse geslaagden.

Stap-1. Robin Baltus, Jari Legdeur, Barbara van Noord, Pieter Mulder.

Stap 2. Levi van Duin, Rob van der Heijdt, Kevin Hes, Mathijs de Kremer, Patrick Wempe.

Stap 3. Max Min, Rene Voorwalt, Jomme Heckers, Loek Wellink.

Stap-4. Thomas Komin, Remi Aafjes, Sander Veter, Sandra Hollander en Ozair Dahi.

De nieuwe opleidingen starten weer in oktober, nadere communicatie hierover zal verschijnen in de media en via de basisscholen.