Examens bij Schaakvereniging Vredeburg - april 2010

Zaterdag 24 april hield schaakvereniging Vredeburg haar jaarlijkse examen voor de jeugdopleidingen. Elk jaar mag Vredeburg zich verheugen op een groot aantal jeugdspelers dat enthousiast de lessen volgt voor het stap-1, stap-2, stap-3 en stap-5 examen. Dankzij de inzet van de toegewijde instructeurs D. de Vries, B. Hollander, R. Termes, D. Aafjes en J. Admiraal ontvingen de leerlingen de beginselen, de tactieken en later de strategische vaardigheden van het mooie schaakspel. De resultaten van deze wekelijkse lessen waren om trots op te zijn met een maximaal slagingspercentage van maar liefst 100%.

Hieronder de trotse geslaagden.

Stap-1. Bas Wempe, Thomas van der Wijk en Bram Brantjes

Stap 2. Jari Legdeur, Pieter Mulder en Luuk van Steenoven

Stap 3. Rob van der Heijdt, Kevin Hes, Patrick Wempe en Sewints Dahi.

De Stap-5 opleiding duurt 2 jaar en zal later haar examen hebben. De nieuwe opleidingen starten weer in oktober, nadere communicatie hierover zal verschijnen in de media en via de basisscholen.