Best een aardige partij

Maar die van jou is toch minstens even interessant? Niet geheel zonder fouten, maar vol spanning en sensatie. En dan het verhaal er om heen. . .

Trek de stoute schoenen aan en stuur je partij in. Hier klikken om te zien hoe eenvoudig dat kan en anders stuur je gewoon een Word-bestand

De beste partijen van Vredeburgers verzameld.

Met de knoppen onder het diagram kun je het bord omdraaien, en door de partij "lopen". De zetten zelf zijn ook aanklikbaar.

Partij van Bob Stolp

Op 3 november mocht het eerste team uit naar de sociƫteit in Haarlem voor een bondswedstrijd tegen Het Witte Paard. Die match ging verloren, maar Bob speelde met zwart een heerlijke aanvalspartij. Dik twintig zetten gebeuren er alleen positioneel spannende dingen, maar dan zet wit ineens zelf het bord onterecht in brand. Bob laat die kans niet onbenut! Het is erg instructief om te kijken hoe de witte koningsstelling aan gort wordt geslagen en Bob met slechts een paar stukken toch een geslaagde aanval opzet. Uw webmaster keek mee - voornamelijk als Pirc-liefhebber en om te kijken of er wat gemiste tactische wendingen in zaten. Voor dat laatste werd gedubbelcheckt met Stockfish.