Best een aardige partij


Maar die van jou is toch minstens even interessant? Niet geheel zonder fouten, maar vol spanning en sensatie. En dan het verhaal er om heen. . .

Trek de stoute schoenen aan en stuur je partij in. Hier klikken om te zien hoe eenvoudig dat kan en anders stuur je gewoon een Word-bestand

De beste partijen van Vredeburgers verzameld.

Met de knoppen onder het diagram kun je het bord omdraaien, en door de partij "lopen". De zetten zelf zijn ook aanklikbaar.

Partij van Hidde Ebels

Op 9 februari stond een zware uitwedstrijd in Alkmaar op het programma. Op elk bord een tegenstander met zo'n 250 ratingpunten meer. Halverwege de avond leken we afgedroogd te worden, maar er waren lichtpuntjes. Ed, Bert en Hidde wisten te winnen, en dankzij een mooi halfje van Bob was de schade "slechts" 3½-4½. Op de site van de Waagtoren is te lezen dat ze daar niet echt trots op zijn... Mooi sportief verslag!
Maar terug naar de partij. Hidde komt niet echt heel prettig uit de opening - we zijn dan al een paar uur verder - maar ziet de kans om twee stukken voor een toren te pakken. Met lichte tijdnood voor de tegenstander schiet de vlam in te pan en weet Hidde het knap uit te maken. Geniet mee, ook van de verborgen combinaties!