Aanvullende informatie?

Is er informatie waarvan je vindt dat deze hier ontbreekt, lever het dan digitaal in, of mail.

Verder

Opleidingen - leer schaken in Vredeburg

Programma van het huidige seizoen

Geschiedenis van onze vereniging

Erelijst - alle winnaars op een rij

Foto-overzicht van toernooien

Links naar andere schaaksites

De locatie

In 1869 werd de stolpboerderij Vredeburg gebouwd en verving daarmee een oudere boerderij die achter de huidige heeft gestaan. Het is een verlengde stolp van het Noord-Hollandse type en is voorzien van een voorgevel in neoclassicistische stijl. Vredeburg is een rijksmonument.

In 1971 werd de gemeente Limmen eigenaar. De boerderij bleef haar agrarische functie houden tot 1996. In dat jaar zijn de achtergevel en het achterste gedeelte van de rechterzijgevel vernieuwd. De gemeente verkocht toen de boerderij met ondergrond, erf en tuinen voor het symbolische bedrag van 1 gulden aan de Stichting Vredeburg. Vredeburg fungeert nu als cultureel centrum en herbergt de Stichting Welzijn Ouderen.

Kijk hier voor het adres met eventueel routebeschrijving.

Lidmaatschap

Zin gekregen om te schaken? Bij SV Vredeburg kun je op vrijdagavond enkele keren vrijblijvend komen kennismaken met de club.

Het contributieniveau voor senioren is €80 per jaar. Voor jeugdleden tot 21 jaar bedraagt de contributie €35. Naast gezelligheid krijg je hier o.a. 28 speelavonden, meerdere toernooien, het blad van schaakbond KNSB vol informatie om beter te schaken en mogelijkheden tot meespelen bij bondswedstrijden tegen andere clubs voor terug. Contributie kan worden overgemaakt op (IBAN)rekening NL66 RABO 0336405537 t.n.v. B. Stolp o.v.v. naam/voornaam.

De taken

Klik op een groene naam om per mail met die persoon in contact te komen.

VoorzitterJos Admiraal
SecretarisHarold Ebels
PenningmeesterBob Stolp
LedenadministratieMarlies Sturk
Trainers
Stap 1 / 2Jos Admiraal
Wedstrijdleiding interne competitie
Groep ABert Hollander(t.b.v. afmelden)
Wedstrijdleiding externe competitie
Eerste teamJos Admiraal
Tweede teamDirk Aafjes
Derde teamJan Brantjes
Coƶrdinatie jeugdopleidingenDirk Aafjes
MateriaalbeheerMarc Voorwalt
Beheer prijzenMarlies Sturk
Toernooien (Paas-, Kerst-)Marlies Sturk
Snelschaaktoernooi groep ABert Hollander
NHSB contactJos AdmiraalMarlies Sturk
SWOL contactJos AdmiraalPiet vd HeijdtHarold Ebels
NHSB gedelegeerdenJos AdmiraalHarold Ebels
Massakamp Oppositie seniorenJos Admiraal
Public RelationsHarold Ebels
Beheer websiteBert Hollander

Reageren?

Dat kan, input is altijd welkom! Mail je reacties, suggesties, ideeƫn, verslagen, partijen, citaten, anekdotes naar de website.