En verder . . .

Ken je iemand die wil leren schaken of die het al kan en een leuke vereniging zoekt?

Bij SV Vredeburg kun je op vrijdagavond vrijblijvend komen kennismaken met de club.

Algemeen

Op deze pagina vind je vooral links naar sites die algemene informatie over het schaken verstrekken. Voor doorverwijzingen naar sites die zich meer bezighouden met de praktijk van het schaken of met computer schaakprogramma´s moet je kijken op de Praktijk-pagina.

FIDE
, de site van de Wereld Schaakbond

KNSB
, de site van de Schaakbond van Nederland

NHSB
, de site van de Noordhollandse Schaakbond

Schaaksite.nl
, voor schakers / door schakers - nieuws (ook nationaal), info, trainingen & analyses door (groot)meesters, etc.

Schakers.Info
, informatie over actuele schaakgebeurtenissen

ChessBase
, informatie over actuele schaakgebeurtenissen

ChessVibes, informatie over actuele schaakgebeurtenissen

MEC het Max Euwe-Centrum herdenkt Euwe en bevordert het schaken

SchaakKwaliteit, of ook Paard en Go: de online Schaakwinkels voor uw schaakspel, schaakstukken, schaakbord, etc.

Deze site

In deze site is dankbaar gebruik gemaakt van uitnodigingen op het internet om ontwerpen en ideeën van anderen toe te passen in eigen websites.

Bij Open Source Web Design, CSS Play en CanvasChess werden ideeën gevonden die hier zijn toegepast.

Op de site van Michael Leigeber werden enkele prachtige java-scripts gevonden die hier zijn toegepast en de ontwikkelaars van Google gaven ideeën voor handige grafieken.

Links naar andere sites

Startpagina schaken

Voor contact met de Voorzitter Jos Admiraal of Secretaris Harold Ebels zijn dit de links, zie voor andere adressen de pagina Informatie.

Mis je een link?

Als je in deze verzameling links een belangrijke mist, meld het dan (klik aan of mail naar webmaster"at"sv-vredeburg.nl) zodat deze toegevoegd kan worden.