de Limmer schaakvereniging

BALC-toernooi

Sinds 2006 wordt er een jaarlijks toernooi in de regio gehouden. De schaakverenigingen van Bakkum, Akersloot, Limmen en Castricum trekken elke herfst naar het strand om het op een zondagmiddag tegen elkaar op te nemen. Een flink deel van de gemaakte verslagen, uitslagen en foto's zijn hieronder terug te vinden.

Op zondag 17 november 2019 wordt vanaf 12:45 de veertiende editie van het BALC-toernooi georganiseerd bij strandpaviljoen Zoomers te Castricum/Bakkum aan Zee. Hou deze datum vrij in de agenda! Opgeven kan bijvoorbeeld op de vrijdagavonden in november. Deelname is voor leden gratis, het toernooi duurt tot ca. 17:00.
Er zullen, in een relaxte sfeer, 7 ronden worden gespeeld met telkens 12 minuten per persoon per partij (+5sec/zet).