De beste partijen van Vredeburgers verzameld.

Met de knoppen onder het diagram kun je het bord omdraaien, en door de partij "lopen". De zetten zelf zijn ook aanklikbaar.

Partij van Hidde & Harold Ebels

Het is altijd een plezier om toe te kijken bij "Ebels vs Ebels" op een vrijdagavond in de voorbije jaren. Maar het moet voor de verslaggever van dienst nog leuker zijn geweest. De cijfers voorafgaand aan deze avond liegen er namelijk niet om: 5,5 uit 7 voor senior met 0 nederlagen. Is Harold gewoon beter dan Hidde? Daar gaat uw webmaster zijn handen niet aan branden, maar beide hebben ze toch de nodige scalpen op hun naam kunnen schrijven. Op de inmiddels beruchte 4 november van dit jaar waren de rollen echter omgedraaid: waar Hidde normaal niet echt spel durft te maken zodra zijn vader tegenover hem zit, ging hij er ditmaal vol in. Het resultaat is een zeer levendige partij met een geweldig eind.

Hoe dat precies afliep? Het resultaat zou de statistieken voorgoed veranderen... Maar goed, genoeg drama, op naar de partij. Niemand minder dan Bob Stolp gaat het u hieronder vertellen, want hij heeft de spectaculaire partij helemaal uitgepluisd. Geniet mee!

Mocht het bord hierboven niet zichtbaar zijn, dan staat hieronder een testbord waardoor de partij het wel moet doen.

  -

Zettenverloop ( aan zet)
Variant:
| | Ronde |


Download partij