Schaakvereniging Vredeburg - Limmen

S.V. Vredeburg is opgericht in 1974 en is een bloeiende schaakvereniging met ongeveer 40 leden in allerlei leeftijdscategorieën. Vredeburg geeft een schaakopleiding voor de jeugd op de basisschool. De oudere jeugd en de senioren spelen een interne competitie op de vrijdagavond.

Een computersysteem zorgt ervoor dat spelers altijd een tegenstander treffen van hun eigen speelsterkte. Dit betekent dat het voor zowel beginners als voor gevorderden altijd leuk en spannend is om mee te doen. Ook is er voorafgaand aan de speelronde een instructieles voor wie nog beter wil leren schaken.

Leden 2016

De vereniging komt met 4 teams uit in de bondscompetitie van de NHSB, de Noord-Hollandse Schaakbond. Het eerste achttal speelt in eerste klasse, een tweede zestal speelt in tweede klasse, en twee viertallen spelen in de vierde klasse. In ieder seizoen (van half september tot eind mei) worden eveneens diverse evenementen en toernooien georganiseerd: naast een kerst-, paas-, rapid- en snelschaaktoernooi ook een afsluitende simultaan.

Iedereen in Limmen en omgeving die geïnteresseerd is in de schaaksport kan op vrijdagavond vanaf 20:15 vrijblijvend eens komen kijken of meedoen in het mooie Cultureel Centrum Vredeburg in Limmen aan de Dusseldorperweg 64.

Jos Admiraal, voorzitter

Plattegrond

Voor meer informatie over de vereniging kun je doorklikken op de menu's bovenaan iedere pagina. Linksboven zijn citaten te lezen, rechtsboven foto's van onze leden. Beiden worden steeds willekeurig gekozen, de quote hoort dus niet per se bij de foto.