SV Vredeburg

de Limmer schaakvereniging

Disclaimer

Bescherming persoonsgegevens

Sinds 25 mei 2018 is de nieuwe AVG van kracht, waaraan ook verenigingen als deze moeten voldoen. Daarom zijn in elk geval de foto's en citaten boven elke pagina van oud-leden verwijderd. Ook is er een privacyverklaring ( PDF) opgesteld naar voorbeeld van de Koninklijke Nederlandse Schaakbond.
Deze site maakt geen gebruik van cookies en worden dus ook niet opgeslagen.
Desalniettemin bestaat de mogelijkheid dat er een fout is gemaakt, hiervoor kan altijd contact worden opgenomen met de webmaster. Foto's mogen niet zomaar gekopieerd worden, andere zaken op deze website enkel onder naam- en/of linkvermelding.

Browsers en bronnen

De meeste inhoud en vormen zijn zelf ontworpen, rekening houdend met gebruiksgemak, snelheid en de mogelijkheden van internetbrowsers. Deze website is dan ook zonder problemen te gebruiken op alle apparaten – m.u.v. Apple watches – met alle moderne programma's, zoals: Chrome (Google), Firefox (Mozilla), Edge & Internet Explorer 11 (Microsoft), Opera, Safari (Apple), Android (versie 4.3+) en Chrome for Android. Gelieve oudere versies van bovengenoemde browsers te updaten.
Met "onfatsoenlijke" browsers als I.E. 10-, de browser in Android 4.1, Konqueror, of Opera Mini, is niet getest. Voor sommige functies is een vangnet ingebouwd, maar de site kan er anders uitzien.

De structuur om de site responsive – mobielvriendelijk – te maken, komt van Bootstrap. De icoontjes zijn afkomstig van Font Awesome, interactieve grafiekjes dankzij ApexCharts en vloeiende scripts zijn gemaakt m.b.v. VueJS. Diavoorstellingen zijn zichtbaar dankzij Magnific Pop-up.

sv-vredeburg.nl tot 2019
Dankwoord

SV Vredeburg heeft sinds de zomer van 2008 deze website, en dat was niet mogelijk zonder de eerste webmaster Cees Dinkla. Hij heeft toen ontwerp en inhoud zelf bedacht en uitgevoerd, en die versie heeft het meer dan tien jaar probleemloos uitgehouden. Iedereen met connecties in de ICT weet dat dat niet evident is. Cees stopte in 2013 als lid, maar werkte "opvolger" Bert Hollander wekenlang in en stond altijd klaar om vragen uitgebreid te beantwoorden. Dat verdient groot respect. Helaas is Cees in 2017 veel te vroeg overleden.