SV Vredeburg

de Limmer schaakvereniging

Disclaimer

Bescherming persoonsgegevens

Sinds 2018 is de nieuwe AVG van kracht, waaraan ook verenigingen als deze moeten voldoen. Daarom zijn in elk geval de foto's en citaten boven elke pagina van oud-leden verwijderd. Ook is er een privacyverklaring ( PDF) opgesteld naar voorbeeld van de Koninklijke Nederlandse Schaakbond. Verder maakt deze site geen gebruik van cookies en worden dus ook niet opgeslagen.
Desalniettemin kan er een fout gemaakt zijn, neem dan contact op met de webmaster. Foto's mogen niet zomaar gekopieerd worden, andere zaken op deze website enkel onder naam- en/of linkvermelding.

Browsers en bronnen

De meeste inhoud en vormen zijn zelf ontworpen, rekening houdend met gebruiksgemak, snelheid en de mogelijkheden van internetbrowsers. Deze website is dan ook zonder problemen te gebruiken op alle apparaten – m.u.v. Apple watches – met alle moderne programma's, zoals: Chrome (Google), Firefox (Mozilla), Edge (Microsoft), Opera, Safari (Apple), Android (versie 6+) en Chrome for Android. Gelieve oudere versies van bovengenoemde browsers te updaten.
In "onfatsoenlijke" browsers als Internet Explorer, de browser in Android 5, Konqueror, of Opera Mini, zal de site er anders uitzien. Voor sommige functies is een vangnet ingebouwd, echter kan inhoud niet laden.

De structuur om de site responsive – mobielvriendelijk – te maken, komt van Bootstrap. De icoontjes zijn afkomstig van Font Awesome, interactieve grafiekjes dankzij ApexCharts en vloeiende scripts zijn gemaakt m.b.v. VueJS. Diavoorstellingen zijn zichtbaar dankzij Magnific Pop-up. Verder is voldaan aan HTML, CSS en laadt alles sneller door het HTTP2-protocol, GZIP-compressie en gebruik van caching, uiteraard versleuteld in een SSL-verbinding.

sv-vredeburg.nl tot 2019
Dankwoord

SV Vredeburg heeft sinds de zomer van 2008 deze website, en dat was niet mogelijk zonder de eerste webmaster Cees Dinkla. Hij heeft toen ontwerp en inhoud zelf bedacht en uitgevoerd, en die versie heeft het meer dan tien jaar probleemloos uitgehouden. Iedereen met connecties in de ICT weet dat dat niet evident is. Cees stopte in 2013 als lid, maar werkte "opvolger" Bert Hollander wekenlang in en stond altijd klaar om vragen uitgebreid te beantwoorden. Dat verdient groot respect. Helaas is Cees in 2017 veel te vroeg overleden.