SV Vredeburg

de Limmer schaakvereniging

Opleidingen voor de jeugd

Stap1+2, Kerkuil 2019-20
De klas van 2019/2020

Na de herfstvakantie is de jaarlijkse opleidingen op de Limmer basisscholen weer begonnen. Dit vindt plaats op vrijdagmiddag. SV Vredeburg geeft, met docenten met jarenlange ervaring, schaaklessen gebaseerd op de Stappenmethode. Lezen en schrijven zijn de enige voorwaarden, maar we kunnen altijd kijken wat mogelijk is. Per seizoen wordt in een tijdsbestek van circa 20 lessen een "stap" doorgewerkt.

Nieuws:
Ook 22 en 29 november was het na schooltijd nog druk op de Kerkuil, waar Jos en Bert schaakles geven. Hiernaast en hieronder foto's van de grote groep aanwezigen!

Vrijdag 1 november startte het schoolschaken op de basisschool de Kerkuil. Naast de 4 kinderen, die hun lessen van vorig jaar vervolgden, waren er maar liefst 8 kinderen, die begonnen met Stap 1 waaronder twee kinderen van basisschool het Kleurenorkest. Onder leiding van de ervaren schaakmeester Jos Admiraal genoot de enthousiaste schaakjeugd van de eerste stappen van het schaken. Vanaf volgende week zal Bert van Diermen hem begeleiden als instructeur.

Als u met de jeugdafdeling in contact wilt komen, kunt u altijd vrijblijvend een mailtje sturen.

Hieronder staat een fotocollage, die een sfeerimpressie geven van de lessen in de afgelopen jaren.