SV Vredeburg

de Limmer schaakvereniging

Tijdelijke locatie

Voor de interne competitie spelen we daarom uitzonderlijk op 26 november niet in Limmen, maar in Castricum aan de Van Speykkade 61, waar het gloednieuwe Buurt- en Biljartcentrum zich bevindt. Een fietsenstalling en voldoende parkeergelegenheden zijn aanwezig. Na deze avonden hopen we weer in ons eigen Vredeburg terecht te kunnen.

Routebeschrijving

Rij Castricum in via de Soomerwegh, sla de 2e rechtsaf (Beethovensingel, tegenover tankstation), rij helemaal uit en sla rechtsaf. Het gebouw rechttegenover je is het BBC.

Google Maps
Routebeschrijving Vredeburg (tijdelijk dicht)

Rij het dorp in vanuit Castricum of Heiloo over de Rijksweg (N203), in het midden bij de stoplichten naar het oosten (Kerkweg), aan het eind van de straat vlak voor de kerk rechtsaf (Dusseldorperweg), na 100 m aan je linkerhand. Je hebt de zij-ingang van het gebouw nodig, parkeren kan in de buurt en normaliter in voldoende mate.

Op deze pagina staat een plattegrond met de belangrijkste straten. De andere kaart is te vergroten of verkleinen, of direct te gebruiken om een route mee te plannen in Maps.