de Limmer schaakvereniging

Routebeschrijving tijdelijke locatie

Op 20 mei wijken we eenmalig uit naar de zaal van muziekvereniging Excelsior. We spelen dan aan de Schoolweg 5 in Limmen, naast de Oude School. De les begint zoals normaal om 19:30, de competitie start ditmaal stipt om 20:15.
Vanaf Vredeburg rij je simpelweg de Dusseldorperweg af om op de Schoolweg te komen en ligt het aan je rechterhand. Anders rij je vanaf de Rijksweg de Zuidkerkenlaan in, aan het eind van de straat naar links en tref je het gebouw aan je linkerhand.

Routebeschrijving Vredeburg

Rij het dorp in vanuit Castricum of Heiloo over de Rijksweg (N203), in het midden bij de stoplichten naar het oosten (Kerkweg), aan het eind van de straat vlak voor de kerk rechtsaf (Dusseldorperweg), na 100 m aan je linkerhand. Je hebt de zij-ingang van het gebouw nodig, parkeren kan in de buurt en normaliter in voldoende mate.

Op deze pagina staat een plattegrond met de belangrijkste straten. De andere kaart is te vergroten of verkleinen, of direct te gebruiken om een route mee te plannen in Maps.

Plattegrond

Tijdelijke locatie 2021

In november en december konden we tweemaal niet in Vredeburg terecht en hebben we – naar tevredenheid – uitzonderlijk gespeeld in het gloednieuwe Buurt- en Biljartcentrum aan de Van Speykkade 61 te Castricum.