de Limmer schaakvereniging

Jubileumtoernooi

Op 31 mei 2024 bestaat SV Vredeburg precies 50 jaar: alle reden om dat te vieren! Dit doen we door op die vrijdagavond een rapidtoernooi te organiseren, gratis voor alle leden en oud-leden van de vereniging. Gezelligheid en speelplezier staan voorop op deze avond, die vast een re√ľnieachtig karakter zal krijgen. Schaakniveau is van ondergeschikt belang.
De start is om 20:00 in Vredeburg – de zaal is open vanaf 19:30 – en het schaakprogramma zal niet de hele avond duren. Reken op drie partijen. Uiteraard is de avond daarna nog niet voorbij!
Heb je interesse, stuur dan zeker een berichtje naar Bert Hollander via mail of app!

Start schaken

3 partijen

in een vierkamp

15 minuten pp

+ 5 sec/zet

Einde schaken

+/- 22:45

Hapjes & drank

zijn voorzien

Hiernaast (onder op mobiel) staat de voorlopige deelnemerslijst voor 31 mei. Sta je er niet tussen, is dat waarschijnlijk omdat je dat toen nog niet zeker wist, of omdat je je nog moet opgeven! Dit kan nog steeds, graag wel ruim van tevoren zodat wij duidelijkheid hebben en de avond soepel kan verlopen. Sta je er wel tussen, maar komt er iets tussen, meld dat dan aub ook.